Terug

Lancering Techwijzer: Kijk terug!

Publicatiedatum: 1 mei 2022

Technologieën voor de forensische zorg hebben afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt, denk bijvoorbeeld aan het gebruik van Virtual Reality (VR) of online modules en applicaties. Handige manieren om zorg te bieden, maar toch wordt dit nog maar weinig toegepast. Het is niet altijd bekend welke mogelijkheden technologie biedt en een overzicht ontbreekt. Daarom hebben we, in samenwerking met Transfore, de TechwijzerFZ ontwikkeld: een overzicht van de technologische middelen die beschikbaar en interessant zijn voor het forensische zorgveld en direct bruikbaar zijn in de behandeling van cliënten.

En op 14 april 2022 hebben we de TechwijzerFZ feestelijk mogen lanceren aan het Forensische zorgveld. In een uur durend webinar hebben Hanneke Kip, Guntur Sandino, Peter de Looff en Lotte van der Maas de deelnemers verteld over VR (CleVR), Wearbles en online modules (Minddistrict) en is, ter afsluiting, met trots de nieuwe website TechwijzerFZ gepresenteerd. 

Ben je benieuwd naar de lancering en de presentaties van Hanneke, Guntur, Peter en Lotte? Het is mogelijk om deze terug te kijken via onderstaande link: