Organiseer je eigen Techproeverij!

Enthousiast geworden tijdens het TechposiumFZ op 20 april 2023? Zie jij kansen voor je eigen organisatie om meer aan de slag te gaan met technologieën in de begeleiding of behandeling van cliënten? Organiseer dan een Techproeverij binnen je eigen organisatie!

Hoe pak je dit aan?

Zorg voor stands waarin verschillende technologieën worden gepresenteerd. Kijk hiervoor in eerste instantie binnen je eigen organisatie. Vraag collega's die al technologieën gebruiken om een stand te bemannen. Daarnaast kan je eventueel nadenken of je collega's uit andere organisaties of aanbieders/ontwikkelaars van technologieën wilt uitnodigen. Je kan bij hen ook vragen om eventueel promotiemateriaal. Inspiratie nodig? Bekijk de TechwijzerFZ of neem contact met ons op via techwijzerfz@efp.nl

Verdeel de deelnemers dan in kleine groepen en geef elk groepje een fictieve casus en instructies mee. Hieronder kan je de casussen en instructies die gebruikt zijn bij het TechposiumFZ downloaden om te gebruiken. Laat de groepjes om beurten langs de verschillende stands gaan om de technologie uit te proberen en toe te passen op de casus. Eindig met een gezamenlijke bespreking van de middag om de ervaringen en wensen op te halen. 

Materialen 


Ga jij een eigen Techproeverij organiseren?

Laat het ons dan weten via techwijzerfz@efp.nl! Wij blijven graag op de hoogte van dit soort initiatieven. Neem daarnaast ook gerust contact met ons op als we mee kunnen denken bij de invulling van het programma.