Overzicht

MijnEigenPlan

MijnEigenPlan verhoogt het zelfvertrouwen van de cliënt door het stimuleren van zelfredzaamheid en eigen regie.
MijnEigenPlan

MijnEigenPlan beschikt over een online portaal. In het online portaal werk je samen met de client en netwerk aan een duidelijk dagstructuur, stappenplannen en leerdoelen. Gebruik het ingebouwde intranet om in een veilige omgeving nieuws & informatie te delen. Helemaal op maat in te richten voor jouw organisatie. 

Daarnaast is er een digitaal informatiebord. Het digitale informatiebord laat zien wie er werkt, taken, nieuwsberichten, maaltijden enzovoorts. Géén losse briefjes en lijstjes meer, maar alles overzichtelijk op één plek. We maken samen een indeling die 100% is aangepast aan de behoeften van jouw cliënten. 

Het digitale informatiebord is een groot interactief scherm. Gebruikers kunnen zelf eenvoudig informatie opzoeken. Het informatiebord hangt vaak op een centrale plek in de omgeving van de cliënt en de medewerker. Het digitale informatiebord is een vervanger met uitgebreide mogelijkheden voor het klassieke prikbord. 

Ook is er een app voor op de telefoon op tablet. De app geeft zekerheid aan cliënten door steeds te laten zien wat er nu en straks gaat gebeuren. Je kunt de app aanpassen aan je cliënt, gebruik bijvoorbeeld pictogrammen, kleurcodes of spraak. Stappenplannen maken de dagelijkse taken haalbaar, emotiethermometers geven je inzicht in hoe je cliënt zich voelt. Met een duidelijke dagstructuur en stappenplannen geef je je cliënt meer zelfstandigheid. Daarmee bouw je aan het zelfvertrouwen. 

Alle mogelijkheden van MijnEigenPlan

 • Heldere dag- en weekoverzichten. 
 • Eenvoudig dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse activiteiten en taken inplannen. 
 • Laat een timer zien wanneer een taak een eindtijd heeft. 
 • Herinnering: krijg een seintje als het tijd is voor een activiteit of taak. 
 • Stappenplan: elke stap bestaat uit een afbeelding met een beschrijving. Stappen kunnen afgevinkt worden. 
 • Taak in beeld houden, totdat deze is afgevinkt. 
 • Keuzemoment: biedt op een specifiek moment keuzemogelijkheden, met afbeelding en beschrijving. 
 • Website of link: geeft op een specifiek moment of op een specifieke plaats een link naar een website. 
 • Instructievideo: geef op een specifiek moment, locatie of bij het scannen van een code een instructievideo weer. 
 • Bellen: laat de telefoon, na het aanraken van een afbeelding met tekst, automatisch een nummer bellen. 
 • Skype: laat de telefoon, na het aanraken van een afbeelding met tekst, automatisch een Skype verbinding (beeldbellen) opzetten. 
 • NFC-ondersteuning: Laat specifieke hulpjes zien wanneer de telefoon of tablet in de buurt is van speciale sticker (NFC) 
 • QR-ondersteuning: Laat specifieke instructie zien wanneer telefoon of tablet QR-code scant. 

Gratis proberen 

Met MijnEigenplan kun je meer zelf dan je denkt! Probeer MijnEigenplan twee weken gratis uit. Je zit daarna nergens aan vast. Het account maak je aan in deze app of via https://mijneigenplan.nl 

Daarnaast zijn er op de website allemaal handleidingen te vinden  https://mijneigenplan.nl/handleiding  

Pakketten & prijzen 

Er zijn verschillende mogelijkheden om de informatieborden, cliëntenportaal & app toe te passen. Hieronder vind je een overzicht van de totaal pakketten. Uiteraard leveren we ook oplossingen helemaal op maat 

Informatiebord Pakket 
Vanaf 2.595 euro aanschaf + 49,95 per maandag Op woongroep of dagbesteding. Touch scherm incl computer. Montage op locatie. Opstartservice 

Individuele begeleiding 
Vanaf 29,95 euro in de maand voor 5 cliënten 

 • Voor (ambulante) begeleiding van cliënt op telefoon of tablet 
 • App op telefoon of tablet 
 • Centraal cliëntenportaal  
 • Prijzen zijn exclusief BTW 


Opstartservice 
Direct na levering & montage maken we een afspraak om samen het systeem in gebruik te nemen. We maken samen een informatiebord op maat. 

Training 
Starten met een nieuw systeem vormt altijd even een drempel. Met de online workshop zorgen we met praktische informatie voor dat het team direct van start kan gaan. 

Op maat 
Zowel het informatiebord als de app zijn helemaal op maat te maken om zo perfect aan te sluiten bij de doelgroep. Aanpassingen doe je direct zelf in de handige beheeromgeving. Wel zo flexibel!