Overzicht

SuperBrains

SuperBrains is een e-health platform waar de cliënt de baas is over de eigen behandeling. De cliënt werkt aan de eigen doelen, waar, wanneer en met wie hij of zij wil.
SuperBrains

Super brains is een app, ontwikkeld door PsyQ, die ADHD'ers helpt de regie over hun leven te behouden. De app gaat uit van kleine stapjes die cliënten kunnen helpen om hun gedrag te veranderen.  De app werkt op basis van een spelelement. De app kan je waarschuwen als je een afspraak hebt, als je je medicatie moet nemen of als je een moodcheck voor je behandeling moet invullen. Er zit ook een community op waar je met elkaar en met je behandelaar kunt chatten.

Superbrains is een lifestyle game die je helpt om de beste superversie van jezelf te worden. 

Neem zelf de regie van je leven in handen enontdek je talenten: doe waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt optimaliseer je (mentale) gezondheid. Alles in één app om de superversie van jezelf te worden: 

 • Super Simpel - Behaal snel resultaat met je gepersonaliseerde goals, coaching en supersimpele habits. 
 • Super Effectief - Ontvang wetenschappelijk bewezen trainingen en tools, ontwikkeld door ervaringsdeskundigen en specialisten. 
 • Super Fun - Speel onze game, unlock steeds meer levels, verdien meer habits en rewards en maak de app nóg persoonlijker. 

SuperBrains is?

 • Simpel: werk aan jouw goals met meer dan 100 oefeningen, meditaties en super simpele habits.  
 • Effectief: aan de hand van wetenschappelijk bewezen trainingen en tools werkt cliënt aan het ontwikkelen van zijn of haar super brains 
 • Fun: door het spelen van de Habit Game kunnen cliënten rewards winnen en tegelijkertijd super baas worden in eigen brains.  

 
Wat krijg je?

Gepersonaliseerde tools, die je helpen om simpel en snel je lifestylegoals te behalen: 

 1. Skills for Life - Ontvang persoonlijke tips, wetenschappelijk bewezen tools, trainingen en habits die je leven positief veranderen. 
 1. Community - Je bent niet alleen: andere Superbrainers begrijpen je als geen ander. Motiveer, inspireer en leer van elkaar. 
 1. Eén op één coaching - Krijg persoonlijke feedback van je coach wanneer jij dat nodig hebt. Hou samen je voortgang bij en vier je tussentijdse successen. 
 1. Een beloning - Speel onze lifestylegame, beloon jezelf met een betere (mentale) gezondheid en verdien gave rewards. 
 1. Altijd en overal beschikbaar - Je persoonlijke digitale coach altijd in je broekzak: onderweg, thuis, op je werk of op school. 
 1. 100% veiligheid - Houd de regie in handen en bepaal wie jouw persoonlijke data kan zien. 100% beveiligd platform, dat je privacy waarborgt. 

 
Hoe werkt het? 

Kies je persoonlijke journey en behaal je goals door het leren van supersimpele habits:

 • Stap 1  - Goals: Kies zelf je persoonlijke gezondheidsgoals en Superbrains maakt jouw lifestyleprogramma op maat. 
 • Stap 2 - Habits: Probeer onze unieke habits uit en ervaar welke jou het beste helpen om je persoonlijke goals snel te bereiken. 
 • Stap 3 - Coaching: Kies de coaching die jij nodig hebt. Krijg support van je behandelaar, een digitale coach of je eigen buddie. 

De ontwikkelaars

Wij zijn een team van behandelaars, ervaringsdeskundigen, gamedesigners en developers. Onze missie is dat jij de beste superversie van jezelf kan worden. Samen hebben we een digitaal platform gecreëerd, waarmee wetenschappelijk bewezen tools met behulp van gamification je helpen je lifestylegoals te behalen. Met Superbrains willen het vragen en ontvangen van psychische hulp laagdrempelig maken. 

Ons doel is dat jij de regie neemt over je eigen gezondheid en behandeling. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je acties en resultaten, samen met je coaches, familie en vrienden. Onze technologie faciliteert deze verandering in denken en doen, door het geven van support bij je uitdagingen in het dagelijkse leven. Door het spelen van onze lifestylegame leren we wat wel en niet werkt. Met jullie maken we het platform steeds leuker en effectiever. Samen worden we de beste superversie van onszelf. 

De app leidt een gebruiker eenvoudigweg door een reeks taken en doelen, zodat hij/zij in staat zal zijn om zijn/haar capaciteiten te versterken en bijgevolg zijn/haar beperkingen te verzachten. 

 Superbrains heeft de Gouden Dutch Interactive Award gewonnen! 

Implementatiekosten

Basis

Instapversie die gratis is te downloaden via de App Store en Google Play. De basiscontent en functionaliteit van Superbrains is in deze versie beschikbaar. Een relatie aangaan met een coach of behandelaar is in deze versie niet mogelijk. Tevens is het niet mogelijk gebruik te maken van: 

 • Chat en videobellen  
 • OTP 
 • 250 Premium Tools 
 • Coaching Stappenplan


Premium

Premium is de uitgebreide versie van Superbrains. De Service User kan van alle content en functionaliteit van Superbrains gebruik maken inclusief het aangaan van een relatie met een coach en behandelaar. Tevens bevat Premium ondersteuning bij Dossiervorming en het delen van Data. De Premium versie is maximaal 14 dagen gratis te gebruiken ter oriëntatie op bruikbaarheid van Superbrains en het abonnement door een gebruiker. 

 • Super Premium maandelijks- € 8,99 
 • Super Premium jaarlijks - € 47,99