Overzicht

VRelax

VRelax is een ontspanningstool tegen stress, burnout, angst en somberheid. Maar ook een afleidingstool voor pijnafleiding, lichamelijk ongemak en medisch technische handelingen.
VRelax

VRelax is een wetenschappelijk gevalideerde Virtual Reality app, speciaal ontwikkeld voor mensen met mentale en fysieke klachten. Het is niet alleen een ontspanningstool tegen stress, burnout, angst en somberheid, maar ook een afleidingstool voor pijn, lichamelijk ongemak en medisch technische handelingen.

Stap in een andere wereld en ervaar de rust. Met de app kunnen mensen zelf kiezen welke natuurlijke virtuele omgevingen ze willen beleven, met interactieve oefeningen die extra ontspanning geven. VRelax is het nieuwe middel tegen stress en pijn.

VRelax wordt naast de behandeling en begeleiding van cliënten ook ingezet voor medewerkers met stressklachten. 

Meer weten? Kijk eens rond op de website van VRelax voor:

Ook doet VRelax veel onderzoek en kan VRelax in deze context worden gebruikt/aangeschaft. Lees hier meer over de onderzoeken: https://vrelax.com/onderzoek/

Wist je dat het voor bedrijven en zorginstellingen is het mogelijk om VRelax kosteloos uit te proberen? Voor particulieren kunnen we dit nog niet aanbieden. Vul snel je wens in op www.vrelax.com/contact en omschrijf duidelijk je behoefte en probleemstelling. Dan kijken we samen hoe VRelax past binnen de organisatie.

VRelax werkt met softwarelicenties op haar apps van 1195,- EUR per jaar. Dit zijn jaarlicenties die rechtsreeks bij Vrelax afgenomen kunnen worden. Deze apps worden meerdere malen per jaar geüpdatet. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Om VRelax te gebruiken is een hoogweaardige VR bril nodig. Indien deze niet in het bezit is van de gebruiker/klant dan kan Vrelax die vertrekken tegen een eenmalige netto vergoeding van 390,-. Als de gebruiker/klant al in het bezig is van een VR bril dan kan de VRelax app daar gewoon op worden gezet zonder extra kosten te maken voor een nieuwe VR bril. VRelax is sterk in de ondersteuning en implementatie van ons product op de werkvloer. Hier wordt de klant dan ook volledig ontzorgt. Daarnaast biedt VRelax een GRIPP meekijkapp aan voor het kunnen mekijken met de cliënt in de VR bril. Met deze app kan ook de controle worden overgenomen in de VR bril.

De VR brillen van VRelax zijn beveiligd tegen onrechtmatig gebruik en vrij surfen op internet door een zogeheten ‘kiosk-mode’ die ervoor zorgt dat de bril na het opstarten direct in de VRelax app start zonder te belanden in een app store en internetfuncties met alle afleidingen van dien.

Er is een instructiegids beschikbaar voor een veilig emaar snelle adoptie en gebruik van VRelax: 


Benieuwd?

  • Bekijk hier een korte video van de drie producten van VRelax
  • Of neem een kijken op de productpagina